des 07

Missekonkurranser!

Etter at vi byttet fra Canal Digital (jeg forbanner dem og deres kundeservice) over til Sandefjord bredbånd (de er så søte og greie).
Har vi fått et vell av ny kanaler.
Det er morro med nye kanaler, det utvider horisonten.
Noen ganger er det bare det at det dukker opp ting i horisonten jeg fint kunne klart meg foruten..
Som eksempelvis en serie programmer på Tvkanalen TLC, nå skal det sies at jeg gjerne ser på TLC for de har masse flotte programmer altså.
Men det programmet jeg kjenner at jeg kunne vært foruten er på grensen til makabert.
Toddlers & Tiaras heter det så flott.
Den norske tittelen er nok mer beskrivende: Lille Miss Amerika!I junaiten er det nemlig slik at misse konkurranser er jeve greier.
Det er vel og bra så lenge vi snakker om voksne.
Mulig jeg er prippen, men jeg synes ikke noe om 3 åringer med spraytan, løsnegler tonnevis med sminke og løsvipper for ikke å snakke om hairextensions, med egne trenere som viser dem hvordan de skal bevege seg over scenen osv.Her snakker vi om babyer, ja du leste rett babyer som dolles opp og vises frem som det reneste fesjå.
5 åringer som griner og sutrer og vil hjem, mens mor tror og mener at dette er det mest fantastiske vi kan holde på med sammen.
Mor sier til kamera crew om sin 4 åring at: hun elsker å stå på scenen!
Men på bakrommet ser vi jo at de fleste barna langt i fra gjør det.
Det er gråt og tenners gnissel mens sminke og løshår skal på, trinnene skal finpusses. Til og med skallfasetter på tennene er det mange som har, for å få cogate smilet som amerikanere er så kjent for.Dette kan umulig være sunt?
Hvilken 2-6 åring er det som kan fatte en besluttning om at dette er det de vil da? Jeg er i tvil om at de over 6 egentlig vet hva de vil heller..
Nei, dette minner mer om at mor har en liten diva i magen som aldri ble realisert og nå lever hun gjnnom barnet sitt i stedet.

Hva tenker du????

Skriv et svar