sep 03

Flere baller i luften…..

Jeg tok meg selv i å undres over hvor mye penger som går tapt,  i løpet av en hobygolfers «karriere»? Jeg sikter da til penger i form av baller – golfballer da naturligvis..

Det er ikke sårent lite! Til å begynne med brukte golferen billige baller, fordi de stadig havnet i rugh og vannhinder. Etterhvert som golferen fikk lavere handikapp, for den uinvidde betyr det simpelthen at man får færre tildelte slag.. Vel altså, når handikappet ble lavere ble også behovet for dyrere baller større, men sjansen for at de forsvant ble langt mindre.

Uansett om du ikke mister ballen lever den jo alikevel ikke evig. De blir slitt disse ballene forstår dere og da mister de de egenskapene de var ment å ha.

Ball på stett jo!

Baller er altså forbruksvare, på samme måten som pegger, hansker og sko. Til og med skaftene på køllene må skiftes ut for ikke snakke om køllene også etterhvert som golferen blir mer og mer avansert.

Golf er en dyr hobby, derom hersker det ingen tvil vil jeg driste meg til å si, men det er en drøss andre hobbyer som er minst like dyre.

Så får vi heller ta med på kjøpet det som er «gratis» med golfen:

Godt kammeratskap, masse frisk luft, MYE mosjon og sist men ikke minst en fantastisk brunfarge i sommerhalvåret, selv om det ser ganske artig ut når Golferen ikke har klær på…

Det ser ut som han har på seg skjorte selv når den er av pga. skillet. Dere vet en golfer må ha på sokker, shorts som ikke er av typen mini.» Arbeidsantrekket» består forøvrig av pikè skjorte og caps.

Klart det blir rart når Golferen kler av seg da……

Jeg synes Golferen er flott uannsett – for han er jo MIN golfer.

Skriv et svar